sursa foto:  epitesti.ro

Cine se aştepta la o astfel de mișcare? După concedieri, un GIGANT angajează! Mutare-fulger

Mutare-fulger a unuia dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente și servicii pentru operatorii telecom, cu o prezență extinsă pe piața locală! 

După o campanie de restructurări, efectuată în 2017, acum acest gigant pune la bătaie mai multe posturi. Suedezii de la Ericsson vor să angajeze 100 de oameni, până la sfârșitul lunii martie a acestui an.

„Avem în plan să angajăm 100 de noi colegi până la finele lunii martie 2018. Ei vor lucra în principal pentru clienţi din Europa, Rusia şi Ucraina“, a declarat Jesus Martin, senior project manager în cadrul Ericsson.

Noul hub va oferi servicii financiare, oamenii urmând să fie angajaţi pentru activităţi precum cele de control sau colectare, informează zf.ro. „Scopul nostru este ca în luna iunie 2018 să avem un hub complet funcţional“, a mai spus Martin.

Potrivit sursei citate, campania de recrutări vine după ce, în 2017, Ericsson şi-a ajustat operaţiunile locale ca parte a unei restructurări de­rulate la nivel global. Compania suedeză avea în România la jumătatea anului trecut 2.576 de oameni, cu 242 mai puţini decât la finele anului 2016 şi în scădere cu 487 faţă de finele lunii iunie 2016, conform datelor de la Ministerul Finanţelor, Registrul Comerţului şi altor surse publice.

Vezi și CNAS vine cu schimbări importante! Cine va prescrie medicamentele compensate

Încă un divorț între vedete TV! Care a fost motivul de data aceasta

Interesant! Ce avere are, de fapt, omul pe care Carmen Dan îl vrea OUT de la șefia Poliției Române

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.