sursa foto:  playtech.ro

Ciolacu: ‘Președintele Iohannis este clar cu mintea la crosă. Românii au o vorbă: nasol moment, faină coliva’

Marcel Ciolacu, a afirmat că relansarea economică a țării ‘dintre găurile terenului de golf’, cu liberali pe post de ‘stegulețe’, este cea mai ciudată imagine a anului și că ‘românii au o vorbă: nasol moment, faină coliva’.

„Se lungeşte plictiseala! Relansarea economică a ţării dintre găurile terenului de golf, cu liberali pe post de steguleţe, este cea mai ciudată imagine a anului. Preşedintele Iohannis este clar cu mintea la crosă, nu la firmele locale, iar cei câteva zeci de liberali plictisiţi de audienţă rezistă doar cu gândul la cocktailul de după. Sincer, după aceste discursuri triste şi goale, ce arată că guvernanţii nu înţeleg nici măcar ce au copiat din programul economic al PSD, pare mai degrabă că asistăm la o comemorare a economiei de care nu s-au ocupat absolut deloc până acum, asta ca să nu spun direct parastas. Pentru aşa ceva, românii au o vorbă: nasol moment, faină coliva”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

 

 

Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, document intitulat „Reclădim România”, este prezentat miercuri de Guvern, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.

 

 

 

În cadrul evenimentului de lansare, şeful statului a deschis seria alocuţiunilor, fiind urmat de premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ministrul Economiei, Virgil Popescu, şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Citește și:

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

S-a dat Ordin! Se cutremură Ministerul de Interne: Jandarmii se transformă în polițiști

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare