Ciolacu reacționează! Pe cine va propune în funcția de premieri?

La puțin timp după ce Iohannis a anunțat că Ludovic Orban se retrage din funcția de premier desemnat, Marcel Ciolacu a reacționat. 

Acesta a declarat la Digi24 că va exclude varianta de a susține un premier PNL:

”Nu vom propune un candidat la Cotroceni pentru că președintele s-a antepronunțat și nu are rost să propunem un candidat de la PSD. Excludem să susținem un premier PNL. Nici pe Nicolae Ciucă, dacă în spatele lui se ascunde PNL. Nu e problema PSD că și-a depus Orban mandatul noi ne-am apărat dreptul și ne-am adresat CCR. Am încălcat vreo lege sau regulament? La cum arată hotărârea CCR, alții au încălcat. PSD e pregătit pentru anticipate.”, a spus Marcel Ciolacu.

Cine decontează blocajul? ”Cine a creat-o” a răspuns Ciolacu. După ce a fost dat jos Guvernul Orban sau după ce a fost îndepărtat, am venit cu propunere de premier care a fost declinată. Din acel moment, răspunderea aparține PNL și președintelui.

Cât despre absența de la vot, afirmă că a trebuit să participe la o mascaradă. Dacă decizia CCR era alta, am fi participat la votul de ieri, a conchis acesta.

 

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare