sursa foto:  cotidianul.ro

Clanurile din Capitală dau în clocot, după ce s-au tăiat cu săbiile! Anunțul făcut de Marcel Vela

Unul dintre liderii din lumea interlopă a Capitalei a fost tăiat cu sabia zilele trecute, ajungând la spital cu degetele amputate.

Războiul se dă între Clanul Sportivilor și Clanul Țiganilor. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că Poliția este pregătită.

„Inspectoratul General al Poliției Române este pregătit să intervină pe această speță și pe altele din această zonă a clanurilor interlope. Mai multe detalii nu dau despre unde și cum sunt mobilizați polițiștii”, a declarat, în exclusivitate, la News Magazine, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Potrivit unor surse, se pregătește o mare răzbunare între clanuri, în București, după atacul cu sabia de acum două zile, din cartierul Tei, scrie Antena3.ro.

Noi informații au ieșit la iveală în cazul interlopului „Joe” care l-a tăiat cu sabia pe „Bebino”, șeful Clanului Sportivilor, care este în continuare la spital în stare gravă, potrivit unor informații.

De-a lungul timpului au avut loc mai multe reglări de conturi și bătăi, fie pentru prostituție, fie pentru supremație.

Potrivit unor surse, bătaia de acum câteva zile din cartierul Tei ar fi pornit de la o taxă de protecție de 15.000 de euro. Totuși, cei doi s-ar fi răfuit din cauza unor sume de bani care ar fi fost promise pentru droguri.

Potrivit liderului Sindicatului Europol, au fost chemați polițiști de acasă pentru a fi preîntâmpinat un nou atac sângeros.

„Atacurile ar trebui să îngrijoreze orice cetățean, pentru că în București au fost chemați de acasă și în momentul de față polițiști pentru a putea supraveghea această interacțiune între clanurile mafiote.

Suntem în imposibilitatea de a monitoriza toate clanurile și toți membrii clanurilor tocmai din cauza lipsei de personal”, a spus, duminică, la News Magazine, liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica.

Vezi și

Polițiștii se reped la Marcel Vela: Procedează precum Carmen Dan! Operațiune demarată în week-end

EXCLUSIV Blat între PSD și PNL? Cabinetul Orban își asumă secretizarea făcută de Guvernul PSD! Șefii din Poliție își ascundeau salariul și în ‘era Dăncilă’

EXCLUSIV Rareș Bogdan dezvăluie numele ‘noului premier’ al lui Klaus Iohannis: ‘Astăzi e cea mai bună soluție’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare