sursa foto:  mediafax.ro

Claudiu Bleonț explică motivele de ce Nicușor Dan s-a lepădat de USR

Cunoscutul actor Claudiu Bleonț, care a candidat din partea PNL la primăria comunei clujene de munte Beliș, a explicat pe pagina sa de Facebook motivele de ce Nicusor Dan, a ales să voteze duminică la alegerile parlamentare PNL.

”1. De ce l-a pierdut USR PLUS pe Nicușor Dan? Fiindcă au fost prea aroganți ca să creadă că mai au nevoie de el. Mă tem că duminică îi așteaptă trezirea la realitate. Să pierzi cel mai votat om din România (după președinte), atunci când listele tale parlamentare din București sunt formate din anonimi, asta da „performanță” pentru USR PLUS.
2. Îl înțeleg pe Nicușor Dan. Liberalii i-au fost alături chiar din prima zi de mandat și l-au ajutat să rezolve problemele punctuale cu care se confruntă în prezent Capitala. Contează foarte mult un astfel de sprijin. Mai ales când ești la început și nu ai pe cine să te bazezi.
3. Nicușor Dan a fost echidistant cu PNL și USR-PLUS la locale. Între timp, USR-PLUS și-a făcut campanie proprie. Așa că mesajul lui Nicușor Dan este unul clar: îi susțin pe cei cu care pot avea o relație corectă.
4. În politică uneori trebuie să faci alegeri. Nicușor Dan a ales PNL pentru că, se pare, are cea mai bună și corectă colaborare cu acest partid.
5. Nicușor Dan a încercat să fie alături de USR-PLUS. Dar la câte orgolii sunt în acest partid, nu a mai avut loc în echipa lor. Mai mult, a fost atacat prin campanii evidente. Nu faci chestii din astea când vrei o colaborare cu cineva. Decizia lui Nicușor Dan este mai mult decât logică.
6. Hai să facem o recapitulare. USR este cel care s-a dezis Nicușor Dan după ce acesta i-a băgat în Parlament. Apoi USR-PLUS i-a pus bețe în roate să devină candidatul unic pentru Primăria Capitalei. După ce a fost ales Primar General, tot cei de la USR-PLUS l-au atacat. Și atunci, care ar trebui să fie alegerea lui Nicușor Dan?”, a scris Claudiu Bleonț pe pagina sa de Facebook

Citește și:

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare