sursa foto:  psnews.ro

Claudiu Năsui renunță la numirea controversată! Totuși, se contrazice flagrant!

Ministrul Claudiu Năsui renunță la numirea Florinei Prisecaru, declarată colaboratoare a Securității în primă instanță de CAB, pe post de director la Ministerul Economiei.

Totuși, Năsui se contrazice în propria postare. El spune că renunțat la numirea ei ca secretar general la Ministerul Economiei tocmai din cauza dosarului la CNSAS.

Însă, lui nu i s-a părut o problemă să o aducă pe post de director la Ministerul Economiei.

Mai mult, întrebat, la Digi 24dacă știa că (n.r. – Florina Prisecaru) are o decizie în primă instanță de colaborare cu Securitatea, ministrul Economiei a răspuns că „am aflat și eu lucrul acesta din discuțiile cu ea, apoi”.

La insistențele moderatorului Cosmin Prelipceanu: „Și?”, Claudiu Năsui a răspuns la fel: „Și?”.

Vezi și Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-a sucit! Ce declara când era în Opoziție: Fac parte dintr-un partid care se delimitează ferm de colaboratori ai fostului regim

Anunțul făcut de Năsui, în această dimineață:

Am încercat să mut o directoare din ministerul finanțelor în ministerul economiei. Voi renunța la mutare.
Ministerul economiei și energiei așa cum este acum se împarte în două ministere. Personalul se va împărți între cele două ministere. O prioritate a zilelor acestea este organizarea ministerului, iar asta în același timp cu deblocarea schemelor de ajutor de stat aflate în derulare.

Unii oameni își doresc să rămână în ministerul economiei, dar unii vor pleca. Din punct de vedere administrativ, am ca scop repar multe lucruri în minister. De aceea am căutat o persoană care să aibă experiență în zona aceasta. Nu cunosc multă lume la stat, așa că am căutat cât de bine am putut persoane. Am renunțat la numirea ei în calitate de secretar general tocmai din cauza dosarului CNSAS, dar m-am gândit că un transfer de la un minister la altul nu va fi problematic. Mutarea ei ar fi fost de pe postul pe care îl ocupă acum, pe fix același post la economie.

Am renunțat la mutare. Îmi cer scuze pentru toată situația creată.

Văd că se reia minciuna că familia mea ar avea vreo treabă cu fosta securitate. Am crezut că minciuna aceasta se va termina odată cu campania. Ca să fie clar, familia mea nu a avut nicio legătură, de niciun fel, cu fosta securitate, nici înainte de revoluție și nici după”.

Vezi și

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-a sucit! Ce declara când era în Opoziție: Fac parte dintr-un partid care se delimitează ferm de colaboratori ai fostului regim

Super veste pentru români! Această categorie de salariați ar putea ieși la pensie mai devreme

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare