sursa foto:  stiripesurse.ro

Toți clienții CEC Bank trebuie să știe asta: Pentru ce nu veți mai plăti începând cu 2 aprilie

CEC Bank a făcut o schimbare menită să atragă câți mai mulți clienți. Totul a intrat în vigoare de ieri, 2 aprilie. Cu o reţea de peste 1.200 de echipamente ATM operaţionale şi peste un milion de carduri în circulaţie, grupul este foarte atent la nevoile clienților săi și încearcă să îi susțină.

Asstfel, banca a luat decizia de a elimina comisioanele de retragere numerar la cardurile de debit standard la tranzacţile efectuate în România şi pe teritoriul UE, dar şi a tranzacţiilor de interogare sold efectuate la nivel naţional la ghişeu şi bancomate.

Schimbarea s-a făcut chiar de ieri și vizează actualele conturi de card cu unul sau mai multe carduri de debit ataşate, cu excepţia cardurilor de debit Premium.

„Prin acest demers, CEC Bank continuă politica de susţinere a clienţilor persoane fizice şi vine în întâmpinarea acestora cu una dintre cele mai competitive oferte de pe segmentul cardurilor de debit”, a precizat directorul general al CEC Bank, conform zf.ro.

Vezi și Proiect URIAȘ! Ion Țiriac și Petre Roman, PARTENERI! Afacerea cu care vor să dea lovitura

Lovitură grea pentru polițistul Marian Godină: De cine și de ce a fost dat în judecată

EXCLUSIV!Medicul oncolog Andrei Popescu trage semnalul de alarmă: “Nu există nicio structură politică gata să susțină generarea și implementarea unor standarde în sănătate!”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare