sursa foto:  antena3.ro

Codrin Șefănescu reacționează din nou! SMS-uri colegilor din partid

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, folosește baza de date a partidului pentru a transmite mesaje colegilor săi.

„Sunt îngrijorat pentru ceea ce se întâmplă acum în PSD. Foarte îngrijorat. Cineva încercă să ne impună o direcție care nu este deloc bună și în care nu cred. Nu putem uita anii în care PSD-iștii au fost vânați și hăituiți, de jos până sus.

PSD trece prin momente foarte grele.. Din acest motiv mi-au depus candidatura pentru funcția de Secretar General. Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a întări și apăra partidul în fața unor adversari fără milă. Nu ne putem da bătuți. Îți mulțumesc că ai fost alături de partid în toți acești ani plini de lupte. Cu prietenie, Codrin Ștefănescu”, se arată în mesajul lui Ștefănescu, notează știripesurse.ro

Ștefănescu a afirmat azi că există „prea mulţi trădători pe metru pătrat”, dintre care unii vor să fie șefi şi anunță că nu se va supune lor.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general PSD, și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Pentru aceeași funcție candidează și actualul purtător de cuvânt al social democraților, Mihai Fifor.

Sâmbătă, 29 mai, PSD urmează să organizeze un Congres extraordinar în care se vor decide funcţiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv şi secretar general.

Citește și

A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare