sursa foto:  https://www.antena3.ro

Codrin Ștefănescu intră la rupere: ‘Ăla de se visa președinte de țară’

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, intră la rupere și îl face praf pe Adrian Țuțuianu, fost președinte PSD Dâmbovița, în prezent la Pro România.

Ștefănescu spune că Țuțuianu se „gudura pe lângă dictator (n.r. – Liviu Dragnea)”, pentru a obține funcții și că „a pupat tot ceea ce era de pupat”.

„S-a apucat unu’ Tutuianu de la Pro Romania sa ma injure pe mine si pe Badalau. Cā suntem rāi ptr ca l-am dat afara din partid ca pe un tradator jalnic ce este. Cā nu am semnat si noi scrisoarea anti-Dragnea a cārei autor cicā este chiar el! Cā ne-am luptat cu statul paralel si abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Cā nu l-am lāsat sa se poarte ca un mic tiran pe mosia lui numita PSD Dambovita. Unde-i trata pe toti cu maxim sictir. Si c-a primit ptr asta un sut fix in fund, cand nu se astepta ! Cum adica, care Tutuianu ? Āla cu inregistrarea din sedinta! Āla care-i numea dobitoci si oligofreni pe proprii sai colegi de partid din toatā tara. Cā nu i-a scapat unul din tot partidul neinjurat si māscārit. Āla de se visa presedinte de tara, lider balcanic si european, stāpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langā “dictator” sa ajungā vice la Senat si apoi ministru la apārare. Si culmea, chiar a ajuns! Pentru cā a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vā amintiti de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, scrie Ștefănescu, pe Facebook.

Vezi și

Mega-surpriză pentru mii de români! Câți bani ar putea primi

Un nou protocol a fost descoperit! Abuz incredibil al Jandarmeriei Române

EXCLUSIV Carmen Dan, desființată după ce și-a dat demisia! ‘Oameni mici care ajung în funcții mari’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare