sursa foto:  https://www.antena3.ro

Codrin Ștefănescu reacționează! ‘Ce fac în Parlament e un fel de Popa Prostu’

Codrin Ștefănescu e de părere că textul moțiunii formulat de PNL este „un joc pe spatele românilor prin care un grup bine conturat încearcă să pună mâna pe putere”. 

„E îngrozitor la ce nivel de jos a ajuns politica promovată de Orban. Textul acestei moțiuni este plin de ură, de venin, de otravă, e un text antidemocratic. Incită la toate tipurile de violență. Circul începe cu Gigel Știrbu citind acest text și cu declarația doamnei Turcan care spune că jocul este pentru România. Pentru PNL totul e un joc, România e un joc. Ei consideră că ceea ce fac în Parlament e un fel de Popa Prostu’. E un joc pe spatele românilor în care un grup foarte bine conturat încearcă să pună mâna pe putere”.

„Din ce înțeleg din textul moțiunii e că premierul trebuie să se ducă la închisoare pentru niște fapte pe care le vede Orban și mințile lor luminate. Mai mult PSD trebuie să fie interzis cu totul și să interzică și milioane de votanți și membri de partid pentru că ei au câștigat”, a mai spus Codrin Ștefănescu, potrivit anten3.ro

Vezi și

EXCLUSIV Înalta Curte dinamitează informațiile privitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea: ‘Nu sunt reale’

Mare atenție! ANAF schimbă tactica – Cum veți fi taxați

Dedesubturile descinderii în forță a DNA în ‘casa’ unui greu PNL! ‘Afacerile’ anchetate de ‘dulăii’ de la Anticorupție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare