sursa foto:  epitesti.ro

Construcția a fost FINALIZATĂ! O nouă fabrică se NAȘTE în 2018, în România

Anul a început prost pentru o parte dintre locuitorii României, dat fiind că două fabrici au fost închise, anume fabrica de zahăr „Diamant”, din Oradea, și cea a grupului Lactalis, din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu.

Acum, o antreprenoare anunță că o nouă se va naște în acest an, în România. Patroana producătorului de mezeluri Meda Prod 98, Luchi Georgescu, a declarat că a fina­lizat construcţia clă­dirii unde va fi pusă în func­ţiune noua linie pen­tru mezelurile crud-uscate, o investiţie de peste 3 milioane de euro, şi că la mijlo­cul anu­lui va demara producţia.

„Construcţia a fost finalizată. Acum are loc montajul utilajelor şi vom începe probele pentru produsele crud-uscate. Cred că în mai-iunie vom da drumul la producţie. Vom vinde me­zelurile crud-uscate tot în hiper­marketuri, care vedem că se extind, toată piaţa este în creştere“, a spus, pentru ZF, Luchi Geor­gescu.

Această inaugurare va crea noi locuri de muncă în țara noastră.

„Anul trecut ne-am îndeplinit tar­geturile. Şi pentru acest an estimăm o creş­tere cu 10% a vân­ză­rilor pentru me­ze­lu­rile fiert afu­mate. După ce punem pe piaţă şi pro­du­sele crud- us­cate vom face niş­te estimări le­gate de vân­zări“, a adăugat ea.

În 2018, compania aniver­sează 20 de ani de când este prezentă pe piaţa locală. Pe lâgă noua unitate de producţie, ce se întinde pe 2.000 de metri pătraţi, compania a extins şi zona de birouri pe 700 de metri pătraţi în Capitală.

Vezi și Ce SALARIU are „personajul VENINOS”, despre care Dragnea a zis că „face mult RĂU”

Vești bune pentru mii de români: Ei vor fi scutiți de impozitul pe venit din 2019

Vești proaste pentru mii de polițiști! Dumitru Coarnă anunță ce lovitură vor primi în februarie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare