sursa foto:  realitatea.net

Cozmin Gușă anunță! ‘ Dăncilă și-a câștigat un prestigiu mare după ce i-a bărbierit pe Tăriceanu și pe Ponta’

Cozmin Guşă a vorbit la Dc News despre comportamentul premierului Viorica Dăncilă în era post-Dragnea, dar şi despre şansele pe care le are la prezidenţiale. 

„Eu m-am uitat cu mai multă atenţie la Viorica Dăncilă de când a plecat Dragnea şi i-am urmărit mişcările. Pentru că etichetele acelea care i-au fost aplicate erau mult prea augmentative ca să fie şi adevărate. M-am uitat cu atenţie şi mi-am dat seama că e altceva femeia, faţă de dinainte.

Gafele sunt tot ale ei, dar şi acolo am înţeles că există ceva. Dar în ciuda unor calităţi pe care începe să le arate, pentru că nu erau în stare mulţi să le facă lui Tăriceanu şi Ponta ce le-a făcut dânsa, nu cred că va avea timp în cele 80 de zile să arate ce poate, din lipsă de organizare la partid. Aici e nevoie de o organizare clară, precisă, insistentă. Ştim cât de complicat este să coagulezi o opinie la nivelul mass-media. Trebuie să îi convingă pe cei din presă, iar ei să accepte să promoveze acest gen de demers politic. Nici PNL-ul, care este mai bine organizat astăzi la centru decât PSD, nu este în această poziţie. Ei au avantajul preşedintelui în funcţie care trage împreună cu sistemul activ”, a declarat Cozmin Guşă la DC NEWS.

Consultantul a mai afirmat că Viorica Dăncilă și-a întărit imaginea în fața PSD după ce a pus ”scalpurile” lui Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta la cingătoare.

”Se lucrează la un soi de destructurare a PSD, văzând că n-a fost suficient ce s-a întâmplat pe 26 mai. (…) Dăncilă și-a câștigat un prestigiu mare după ce i-a bărbierit pe Tăriceanu și pe Ponta săptămâna trecută și a pus scalpurile lor la cingătoare, încercând s-o tragă pe sfoară pe jocul guvernării, n-au reușit, femeia i-a dovedit și ei acum încearcă prin acest joc electoral să pună, din nou, în dificultate PSD.” afirmă Cozmin Gușă, la interviurile DCNews.

Vezi și

Vești pentru mii de români! Noi reglementări ale Legii Pensiilor

Vești uriașe pentru angajați! Veți primi un nou ajutor financiar

EXCLUSIV Remus Rădoi a dat o lovitură de senzație! Omul de afaceri a rupt norma

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare