sursa foto:  epitesti.ro

Creșterea economică STIMULEAZĂ angajatorii! Cine va crea mii de locuri de muncă în acest an

Un gigant american este stimulat de creșterea economică. Astfel, compania a anunțat că va crea mii de locuri de muncă, pentru a profita de împrejurări.

Conform jurnaliștilor de la Bloomberg, citați de bursa.ro, americanii de la Amazon vor crea, în 2018, 2.000 de locuri de muncă permanante în Franţa, pentru a profita de creşterea economică.

Compania americană de comerţ electronic a mai pus la bătaie 1.500 de posturi în Franţa și în 2017, iar în prezent are nevoie de mai mulţi angajaţi în centrele de distribuţie şi de sortare. În acest context, alte locuri de muncă vor fi create la serviciile de livrare.

Prin această expansiune, numărul total al locurilor de muncă ale Amazon în Franţa va totaliza peste 7.500 de posturi la sfârşitul anului 2018, scrie sursa citată.

„Contextul economic francez ne dă încredere şi curaj să investim. Avem mai mulţi clienţi, deci afaceri mai mari, aşa că avem nevoie să facem angajări. Credem că acest nivel al activităţilor este sustenabil, aşa că angajăm cu contracte permanente”, a spus Frederic Duval, directorul Amazon France, într-un interviu.

Vezi și DEZORDINE în viața lui Mircea Negulescu! Ce lovitură a primit „Portocală”, după excluderea din magistratură

EXCLUSIV! Generalul Pahonțu, coleg de liceu și apropiat de un lider PSD

Ce meserie BĂNOASĂ are Andreea Cosma și cui i-a DONAT un apartament

Mutare de proporții! Frații „Dedeman” ATACĂ o nouă piață – Unde vor să se IMPUNĂ

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare