sursa foto:  psnews.ro

Ce meserie BĂNOASĂ are Andreea Cosma și cui i-a DONAT un apartament

Familia Cosma apare în scandalul momentului, după o serie de înregistrări făcute publice de Vlad Cosma, în care acesta devolează modul în care procurorii DNA Ploiești creează dosare pe bandă rulantă.

Miercuri, Andreea Cosma i-a cerut ministrului de Interne, Carmen Dan, să ia măsuri împotriva polițistului care apare în înregistrările prezentate de Vlad Cosma.

Citește și Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

Luni, Bugetul.ro v-a oferit informații privitoare la salariul șefului DNA Ploiești, Lucian Onea. Astăzi, redacția noastră vă prezintă date referitoare la averea Andreei Cosma.

Fiica lui Mircea Cosma, fost șef al Consiliului Județean Prahova, are o meserie extrem de bănoasă. Bugetul.ro vă dezvăluie că Andreea este de profesie notar. În anul 2016, biroul notarial pe care îl conduce – Biroul Notarial Cosma Andreea – i-a adus 276.583 de lei.

În același an, ea i-a donat fiicei sale minore un apartament în București și tot atunci a înstrăinat cota-parte (40%) pe care o deținea dintr-un apartament din Ploiești, în schimbul căreia a încasat 9.800 de euro.

Vezi și Mutare de proporții! Frații „Dedeman” ATACĂ o nouă piață – Unde vor să se IMPUNĂ

O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

Guvernul ia în BRAȚE zeci de mii de pensionari! Ce a intrat în vigoare la 9 februarie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare