sursa foto:  nasul.tv

Cristina Țopescu se implică în scandalul momentului! Reacția acesteia după ieșirea lui Chirilă:’Suntem oameni, nu sfinţi’

Tudor Chirilă a fost implicat miercuri într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei, bărbatul cu care a avut disputa solicitând intervenţia poliţiei. Cristina Țopescu se implică în scandalul momentului,fiind de  partea artistului Tudor Chirilă.

Chirilă a explicat pe Facebook cum şi-a pierdut cumpătul când necunoscutul l-a provocat cu injurii şi miniciuni despre regretatul Ioan Chirilă. Cristina Ţopescu a transmis tot pe reţeaua de socializare că şi ea ar reacţiona la fel într-o situaţie similară.

„Asta cu tatăl meu am auzit-o şi eu pe Facebook de multe ori. Dacă l-aş avea în faţă pe cel care îndrăzneşte să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aş trage câte palme aş putea eu. Dacă aş fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinţi, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a notat fiica lui Cristian Ţopescu.

 

Citește și:

S-a aflat! Cine primește reducere pentru impozitul pe locuință

Vești uriașe! Ce se întâmplă cu indemnizația de creștere a copilului

Cine e, de fapt, bărbatul lovit de Tudor Chirilă – A ieșit la iveală

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare