sursa foto:  libertatea.ro

CTP cere capul lui Marcel Vela: Pentru asta, Costache a plătit cu funcția

După ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, că atât președintele Klaus Iohannis, cât și premierul Ludovic Orban au știut de protocolul dintre MAI și BOR, șeful statului a negat informația.

Mai mult, Klaus Iohannis a criticat dur decizia privitoare la colaborarea dintre Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă Română.

Vezi și EXCLUSIV Marcel Vela acuză un fake-news de proporții: Președintele și prim-ministrul și-au dat acordul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că Marcel Vela ar trebui să fie demis, pe fondul acestui scandal.

Nu mi s-ar părea nejustificată o astfel de hotărâre. Da, dl Vela ar putea fi înlăturat și nu ar fi rău deloc, având în vedere că nu e prima dată. Dl Vela a mai aplicat metoda asta. Când a fost cu măsurile, de fiecare dată a venit pe lângă, cu câte un făcut cu ochiul poporului, adică: sunt amicul vostru, partenerul vostru. Încearcă de mult ciupeli laterale pe lângă legile date de el, în scop de popularitate politică.

Arată o supărare mare a președintelui – și justificată. În ultimă instanță, ce e aici? E același lucru, în esență, cu ce a făcut fostul ministru al Sănătății, Costache, cu Primăria Capitalei, cu acel anunț fenomenal că vor fi testați toți bucureștenii. Pe lângă prostia imensă emisă, problema principală era că nu se consultase cu nimeni din Comitetul Național pentru Situații de Urgență, singurul care aprobă și transmite public astfel de acțiuni. De exemplu, dl Vela s-a consultat cu dl Arafat? Mă îndoiesc că dl Arafat ar fi de acord cu asta. Arafat nu are mare treaba aici, religioasă, pentru că e de altă religie, dar mă îndoiesc că ar fi fost de acord cu un astfel de protocol.

Acolo e un comitet, sunt niște oameni, medici specialiști, cu care trebuia să se consulte înainte de a face așa ceva. Și nu a făcut. Pentru asta, dl Costache a plătit cu funcția. Ar trebui, cu egală măsură, să plătească și dl Vela.”, a afirmat, la Digi 24, CTP.

Vezi și

EXCLUSIV Marcel Vela acuză un fake-news de proporții: Președintele și prim-ministrul și-au dat acordul

Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Informații bombă! Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare