sursa foto:  libertatea.ro

Cu ce se ocupă Florin Călinescu, după retragerea din televiziune

Florin Călinescu, fostă vedetă PRO TV, a decis să se retragă din televiziune. Acum, Călinescu s-a retras în afara Bucureștiului.

Florin Călinescu crește acum păsări, dar și porci de Bazna. El are  are o gospodărie în care crește „83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici”, după cum a dezvăluit chiar el în cadrul unui interviu acordat pentru Click.ro.

De asemenea, la cabana pe care o deține, el și-a montat panouri solare, pentru a produce energie electrică.

Florin Călinescu: „Toată cabana asta am pus panouri solare, ca să facem una și alta”

„Uite, acolo: silozuri. Suntem dotați. Toată cabana asta am pus panouri solare, ca să facem una și alta. Să avem curentul nostru.

Aici suntem într-o mică livadă și am zis că dacă tot am pământ, de ce să stau în oraș?! Am treabă, mă duc. Acum vine orașul peste noi. Omul ăsta de aicea de la Buftea, primarul, este destul de harnic și e un oraș ok, la ora asta. Eu sunt tot la oraș, dar la țară. În spate am ieșire la apă, ce să-mi mai trebuiască? E aparență de lac, dar e Colentina care curge.

Mă gândesc acum să iau și o vacă, un cal. Am avut capră, dar m-am supărat că nu a fost atent șu unul din copil s-a înrudit cu maică-să. Numai că ardeau tot ce e pe aici. Dar vreo trei oi și un berbecuț aș pune să mișune pe aici”, a dezvăluit Florin Călinescu, pe YouTube, conform Cancan.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare