sursa foto:  wowbiz.ro

Cunoscută jurnalistă, după moartea șefului ISU care a retras autorizația fostei stații GPL din Crevedia: ‘E mafie. Dar nu orice mafie. E mafie rusească, cu legături puternice cu Georgia și Serbia’

Jurnalista Ioana Constantin, fost secretar general-adjunct al PMP și fost candidat la Primăria Sectorului 1, lansează o ipoteză incendiară după moartea fostului șef din cadrul ISU Dâmbovița, Bogdan Georgian Pușcoi, într-un accident bizar de motocicletă.

Ioana Constantin afirmă, într-o postare pe Facebook, că în spatele acestei morți suspecte s-ar afla mafia rusească, cu legături puternice cu Georgia și Serbia.

„V-am spus că e MAFIE. V-am arătat conexiunile cu rușii ale firmei de la Crevedia. Omul care a retras autorizația statiei GPL de la Crevedia a murit ieri dimineața, într-un “accident” de motocicletă.

Bogdan Georgian Pușcoi este Fost șef al Serviciului Prevenire, din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab” al județului Dâmbovița, el este cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL din Crevedia. “El și-a pierdut viața ieri, în poligonul de la Ulmi, poligon utilizat de către elevi şi instructori de la şcoala de şoferi pentru categoria A. El făcea şcoala de conducători pentru motociclete. Instructorul său a fost grav rănit, după ce motocicleta s-a izbit de un zid”.

E MAFIE. Dar nu orice mafie. E mafie rusească, cu legaturi puternice cu Georgia și Serbia”, este mesajul Ioanei Constantin.

Bogdan Georgian Puşcoi, colonel în rezervă, făcea şcoala moto, iar sâmbătă se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă, într-un poligon din Ulmi.

El a pierdut controlul motocicletei și a intrat într-un zid. Potrivit lui Raed Arafat, ofițerul în rezervă se afla la prima lecție pe motocicletă și nu purta cască.

Raed Arafat, șeful DSU: „Să nu intrăm în conspirații”

„Dar ca să punem în lumină şi să nu intrăm în conspiraţii acuma să spunem că cineva a făcut ceva, el era la prima lecţie, dacă este informaţia corectă pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lecţie pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat, a accelerat şi a intrat într-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el, era la o lecţie pe motocicletă şi, fiind pe motocicletă cu instructorul, a accelerat şi a intrat într-un perete”, a afirmat, duminică, Raed Arafat.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare