sursa foto:  adevarul.ro

Cutremur în USR! Se cere demisia lui Dan Barna! Mesaje din interior

Dezvăluirile făcute de jurnaliștii RISE Project ar putea produce un adevărat cutremur în interiorul Uniunii Salvați România.

Pe grupurile de comunicare din USR, se cere demisia președintelui Dan Barna, informează publicația psnews.ro, care susține că a intrat în posesia unor mesaje din interior.

„Totuși sunt jurist: se mai îndoiește cineva că în dosarul Rise despre Dan Barna discutăm în mod cert despre conflict de interese și probleme de integritate? Sper că nu. Aspecte pe care liderul USR trebuie să le explice public, mai ales că și el este jurist, cel puțin a terminat facultatea de drept. Altfel mă îndoiesc că USR mai poate clama ascendența morală pe teme de anticorupție, abuz de putere, conflicte de interese și integritate. Dacă Dan Barna ar fi fost într-o funcție publică, acum avea dosar la DNA și ANI. Fără discuție, strict pe fapte. Eu sper ca USR să aibă inteligența colectivă necesară și să decidă dacă un astfel de lider ne reprezintă.”

„Domnule Barna.
Va uram success in alegeri dar, deocamdata, asteptam sa se limpezeasca apele inainte de a ne cristaliza o opinie.
Avem nevoie de raspunsuri clare la multe intrebari. De exemplu:
– De au fost angajati prieteni, preferential fata de profesionisti? (Aduce a favoritism. Care va sunt criteriile principale de selectie a colaboratorilor? Loialitate sau Profesionalism? Nu vrem sa fim pusi in situatia jenanta de a spera ca nu tot asa ar arata si o Presedintie Barna sau un Guvern USR).
– La final de proiecte, cati bani s-au luat acasa, fata de cati bani s-au adus de acasa? (ca sa nu mai existe discutii in privinta sacrificiilor pe care sustineti ca le-ati facut cu bani personali);
– Cat % din banii incasati din proiecte au ajuns, pe bune, in buzunarele nevoiasilor, fata de cati bani au fost tocati pe cheltuieli operationale si profituri? (Cu alte cuvinte – dovediti-ne ca sunteti diferit de Cumpanasu care a tocat 1 milion pentru trei brosuri). Nu este responsabilitatea noastra sa va acordam incredere, ci interesul dumneavoastra sa dovediti ca ne meritati increderea.
Toate aceste probleme atavice nu sunt in interesul USR-ului. In plus se aduna probleme ne-rezolvate din urma: Cosette Chichirau, Nicusor Dan, alegerile de presedinte USR pe repede inainte, fuga de guvernare, ignorarea petitiei cu 300 de parlamentari, alte intrebari ne-raspunse in legatura cu afacerile Barna). Iesiti pe TV in fiecare zi si raspundeti clar la intrebari.
Va uram success la prezidentiale, dar nu mai votam pe incredere ci pe informatia pe care o avem in ziua votului.
Sa nu va mirati de rezultat.”

Vezi și

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

S-a aflat! Cui ii va rămâne averea Tamarei Buciuceanu-Botez

Vești bune- Mii de români vor primi bani din partea statului- Cine sunt norocoșii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare