sursa foto:  antena3.ro

Cutremur la Antena 3! O vedetă părăsește postul, după 10 ani! Anunț făcut de Radu Tudor

Una dintre vedetele Antena 3 părăsește postul, după ce timp de 10 ani a fost moderator al televiziunii patronate de Dan Voiculescu.

Anunțul a fost făcut de Radu Tudor.

Acesta anunță pe blog-ul său că Alessandra Stoicescu părăsește Antena 3. Motivul? Ea revine la Antena 3.

Multumesc Sandrei pentru o exemplara colaborare, imi pare rau ca pleaca de la Antena 3. Am realizat candva impreuna emisiunea “Puterea din umbra”, un proiect editorial pe care l-am pretuit mult. Succes, Sandra !”, scrie jurnalistul.

Iata mesajul ei :

“Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist.
Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Sandra Stoicescu revine la Observator după zece ani ca moderator la Antena 3.

Vezi și

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare