sursa foto:  fanatik.ro

Dan Bittman: ‘Eu sunt de acord cu domnul Arafat. Legea e lege doar pentru unii, pentru alții e doar așa’

Artistul Dan Bittman a transmis un mesaj lui Raed Arafat, șeful DSU, care a făcut unele precizări despre o terasă care funcționa ilegal având spațiu închis: ”Vreau să îl anunț pe domnul Arafat că în cazul acelei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și numai în București, în toată țara”.

 

‘Eu sunt de acord cu domnul Arafat. În condițiile legii, terasa aia e ilegală. Vreau să îl anunț pe domnul Arafat că în cazul acelei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și numai în București, în toată țara.

Ba chiar am fost într-unul din ele, unde am intrat, m-am mirat. Avea și terasă care era plină. Nu aici, în județul Prahova. Dacă o sa caute, o să găsească. Era excepțional de mic și se mâncă înăuntru civilizat, nu știu dacă erau familii, dar aici e exact ceea ce discutam acum. Legea e lege doar pentru unii, pentru alții e doar așa…

Românii au început să se ascundă, să facă petreceri pe ascuns

Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări.

Pandemia ar putea dura ani de acum în colo.  E o afacere excepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niște medicamente în țară. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și atunci o să înceapă scandalul între ei”, a spus Dan Bittman la Antena 3.

Citește și:

Lovitură pentru locuitorii din Sectorul 1! Clotilde Armand vrea să crească de 8 ori această taxă! Proiectul aflat în dezbatere până în această săptămână

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare