sursa foto:  twitter.com

Daniel Fenechiu (PNL), detalii din dezbaterea pe marginea desființării SIIJ: Opinia avocaților este contrară proiectul propus de ministrul Justiției

Senatorul Daniel Fenechiu (PNL) face publice, pe pagina de socializare, câteva detalii de la dezbaterea pe marginea desființării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Fenechiu spune că avocații sunt împotriva proiectului propus de ministrul Justiției, Stelian Ion, pentru desființarea SIIJ.

Dezbatere pe marginea desființării SIIJ cu reprezentanții profesiei de avocat…Opinia avocaților – exprimata de Vicepreședintele UNBR si Decanul Baroului Alba, Av Mihai Baco, Decanul Baroului Timis, Av.dr Sergiu Stanila, Prodecanul Baroului București, Av Flavia Teodosiu si Consilierul UNBR, Av.dr Mihai Adrian Hotca- este contrara proiectului propus de ministrul Justitiei si adoptat, in calitate de prima camera sesizată, de Camera Deputaților ..In plus, reprezentanții profesiei exclud revenirea la soluțiile trecutului recent, la unitățile de elita, la modalitățile concrete de anchetare ce se regăsesc in rapoartele Inspecției Judiciare…Independenta judecătorului este esențială pentru statul de drept, pentru democrație si pentru increderea in Justitie!”, spune Fenechiu.

Vezi și

Un prim semnal din Guvern că se va umbla la pensiile militarilor, polițiștilor și lucrătorilor din Servicii! Raluca Turcan, contrazisă!

E bătaie mare în USR-PLUS! A fost nevoie de intervenția de urgență a Poliției: Așa se organizează alegerile de oamenii lui Barna

SURSE Se petrec lucruri stranii sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UMDR! Posibil conflict de interese la ANSVSA

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare