sursa foto:  Facebook

De ce a murit fina lui Emil Boc. Călătoria care i-a fost fatală Cameliei Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe

La nici 48 de ore de când fina lui Emil Boc a fost găsită fără suflare în casă, medicii au stabilit care este cauza decesului său. Dat fiind faptul că avea doar 47 de ani, moartea Cameliei Tișe a ridicat o serie de suspiciuni, dar acum s-a aflat ce i-a adus sfârșitul. 

Noi detalii despre decesul fostei soții a lui Alin Tișe! Medicii legiști au stabilit faptul că decesul Cameliei a fost produs de malarie, într-o formă severă. Se pare că notarul fusese într-o vacanță în Zanzibar, în urmă cu trei săptămâni. Nu a vrut să se vaccineze înainte și acolo s-a îmbolnăvit, potrivit Antena 3.

Fina lui Emil Boc a murit la doar 47 de ani

În noaptea de 4 spre 5 februarie, Camelia Tișe s-a stins acasă. Următoarea zi, menajera a găsit-o fără viață și a sunat la Poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă și un dosar de ucidere din culpă, dar se pare că nu era nimeni de vină pentru soarta femeii.

Amintim faptul că femeia era notar și era cunoscută în Cluj Napoca pentru că era fosta soție a lui Alin Tișe. Cei doi s-au despărțit în anul 2018, după mulți ani de căsătorie. Au avut și un băiat împreună. Prietenii ei au spus, pe rețelele de socializare, că despărțirea ar fi lăsat răni adânci.

În anul 2023, președintele Consiliului Județean din Cluj Napoca a decis să-și refacă viața și a pășit la altar cu o blondină pe nume Daniela.

CITEȘTE ȘI: Primarul Clujului nu a avut bani pentru a-și cumpăra o casă în oraș. Emil Boc a răbufnit: ”Mi-am luat o locuință la Câmpenești”

Cazuri de malarie, semnalate și în București

Spitalul „Dr. Victor Babeş” din București a transmis faptul că au fost semnalate 4 cazuri de malarie severă la persoane care s-au întors din Zanzibar. La vremea aceea, autoritățile au îndemnat cetățenii să se informeze înainte de a pleca la drum. De asemenea, agențiile de turism au îndrumat cetățenii către cabinete medicale de specialitate.

„Pentru turiştii care călătoresc în destinaţii ce sunt considerate zone endemice de malarie, recomandăm în primul rând prezentarea la medicul specialist de boli infecţioase şi, dacă destinaţia o impune, administrarea unui tratament profilactic atât contra malariei, cât şi a altor afecţiuni specifice zonelor respective, care se pot preveni”, a spus Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş”, potrivit unui comunicat de presă al unității medicale.

CITEȘTE ȘI: Acuzații la adresa agențiilor de turism! Mai mulți români s-au întors cu malarie severă din vacanță

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare