sursa foto:  apropotv.ro

De la extaz la agonie! Ce s-a ales de patronul unui cunoscut lanț de cafenele, care, la nici 30 de ani, avea afaceri de milioane de euro

La nici 30 de ani, el era deja un antreprenor de succes, patron al unui cunoscut lanț de cafenele și cu afaceri de milioane de euro.

Pe coperta revistei numărul 16 din 2007 (25 aprilie – 1 mai) zâmbesc patru tineri, iar titlul este „Nişte băieţi de aur”. Sunt trei corporatişti şi un antreprenor, reprezentativi pentru noua generaţie de tineri prezenţi în catalogul acelui an. Antreprenorul se numeşte Tudor Dragomir Niculescu şi era proprietar al lanţului de cafenele Turabo, scrie Business Magazin.

La 27 de ani, Niculescu conducea o companie cu cifră de afaceri de 5 milioane de dolari, în 2006, şi care trebuia să se dubleze în 2007. Niculescu deschisese prima cafenea cu 250.000 de euro, împreună cu doi parteneri, care s-au retras după câteva luni. Antreprenorul a deschis alte nouă cafenele, din care trei în parteneriat cu BCR, conform sursei citate.

În anul 2008, ultimul de boom economic, sub brandul Turabo funcționau circa 50 de cafenele, care aveau afaceri de 15 milioane de euro.

Trei ani mai târziu, din cauza crizei, la sfârșitul lunii ianuarie 2011, Tribunalul București admitea cererea  cererea dispunând deschiderea procedurii insolvenţei pentru firma Turabo Business Corporation. În cele din urmă, în decembrie 2011, omul de afaceri a fost executat silit, iar mărcile Turabo Cafe, Turabo Food, Turabo Grand Ballroom şi Turabo Society Club au fost scoase la licitaţie.

Prăbușirea lanțului Turabo nu a însemnat sfârşitul pentru antreprenorul Niculescu, care împreună cu doi parteneri de afaceri şi-a reluat discret activitatea şi a deschis Barletto (fostul Turabo Society Club).

Vezi și Lia Olguța Vasilescu dă o veste „RĂCORITOARE” pentru sute de mii de români! „O să vă convingeți că a meritat așteptarea!”

Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.