ministerul energiei

sursa foto:  puterea.ro

Decizia Secretarului de Stat pe Energie- presat de lege!

Recentul secretar de stat pe Energie, a renunțat la funcția de administrator al Electrica, obligat să acționeze în acest sens potrivit legii.

Potrivit economica.net, Havrileț a declarat presei, cu o zi înainte, că numirea sa în poziția de secretar de stat îl obligă să renunțe la funcțiile de membru în Consiliile de Administrație, potrivit Codului Administrativ. El este membru și în CA Romgaz, dar statul schimbă oricum componența CA Romgaz, după schimbarea puterii politice. O AGA în acest sens a fost convocată pentru 23 decembrie.

Niculae Havrileţ are peste 35 de ani de experiență în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale, dintre care 20 de ani în poziții de conducere.
„Societatea Energetică Electrica SA informează că, în data de 10 decembrie 2019, domnul Niculae Havrileț a renunțat la funcția de membru al Consiliului de Administrație al companiei pe care o detinea din februarie 2019, ca urmare a desemnării sale în funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Începând cu data de 10 decembrie 2019, domnul Niculae Havrileț a renunțat la drepturile de care beneficiază în calitate de administrator, în baza contractului de mandat, și nu va mai exercita niciun act de administrare a Societății”, arată Electrica, într-un comunicat de presă.

Vezi și :

EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

EXCLUSIV Dumitru Coarnă îi vinde pontul cel mare lui Marcel Vela! Doi șefi din Poliție ce ar trebui executați

Anchetă incendiară. Greul din PNL și morișca banilor

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare