sursa foto:  cariereonline.ro

Decizie luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu: Ce s-a întâmplat cu vila regretatei artiste

Situație inedită la câteva luni de la moartea regretatei actrițe Stela Popescu. Totul a început la pomana acesteia, eveniment unde fiica sa adoptivă, Doina Maximilian, nu și-a făcut apariția. 

Potrivit click.ro, aceasta nu a răspuns la telefon când a fost sunată pentru a fi invitată la pomana organizată de primul soț al Stelei, Dan Puican. Acesta lucru a reușit să-i enerveze pe cei prezenți care au discutat despre relația dintre cele două.

Vecinii Stelei au mărturisit că relația dintre cele două nu era una foarte bună, iar Stela ar fi încercat mereu să acopere acest aspect. În ciuda acestor lucruri, actrița i-a lăsa în treag avere fiicei sale adoptive.

Doina a primit moștenire trei vile frumoase, un cont cu bani și o afacere de jumătate de milion de euro, mai precis un bloc de trei etaje, imobil recent construit, chiar în buricul Bucureştiului.

Potrivit apropiaților, fiica acesteia s-a mutat în vila actriței imediat după moartea sa.

“Doina s-a mutat deja în casa unde stătea Stela, la o săptămână – două după moartea ei. Nu a aşteptat nici măcar să treacă perioada de doliu. A cumpărat şi mansarda vilei. Acolo stătea un domn care a murit. În 2017, înainte de moartea Stelei, Doina a vândut garsoniera pe care i-a dat-o Stela, iar cu banii de la garsonieră şi-a cumpărat mansarda. Am auzit că vrea să scoată la licitaţie şi hainele Stelei Popescu. Plus că ea nu ar fi înfiată de la 16 ani, aşa cum se spune. Am înţeles că, în acte, abia pe la vârsta de 40 de ani a fost adoptată”, a mărturisit un vecin al Doinei Maximilian.

Vezi și Și-ar dori-o mulți români! Ce pensie încasează fostul președinte Emil Constantinescu

Guvernul Dăncilă dă o nouă taxă: Cine sunt cei vizați și ce sumă enormă vor trebui să plătească

Se schimbă legea în cazul circulației fără rovinietă valabilă: Ce s-ar putea decide începând de marți

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare