iohannis

sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

Descindere în forță la Otopeni, după ce Klaus Iohannis a fost văzut urcând într-un avion privat

Serviciul de Protecție și Pază  a descins la Aeroportul „Henri  Coandă”, din Otopeni, după ce o filmare cu președintele Klaus Iohannis, îmbarcându-se într-un avion privat, a apărut în presă.

Administrația Prezidențială i-a închiriat lui Klaus Iohannis un avion privat pentru a se putea deplasa de la București la Cluj și apoi la Bruxelles.

După ce informația a apărut în presă, ofițeri ai SPP au descins la Compania Aeroporturi București pentru a investiga cum a ajuns să fie mediatizat filmulețul în care Iohannis era surprins urcându-se în aeronava privată, informează sursazilei.ro.

Potrivit sursei citate, SPP reclamă existența unui „incident de securitate națională”. Legea le permite culegerea, verificarea şi valorificarea informaţiilor necesare, numai pentru îndeplinirea atribuţiilor de asigurare a pazei demnitarilor.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al SPP, Dana Belciug, a precizat că nu deține informații legate de o eventuală anchetă sau de eventuale verificări care să fi fost făcute de către SPP la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” în legătură cu imaginile publicate în presă cu aeronava privată folosită de președintele Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, însă, oficiali ai SPP au precizat pentru Sursa Zilei că SPP are dreptul să facă verificări doar în cazul în care deține informații sau există suspiciuni că imaginile ar fi fost furnizate presei chiar de un ofițer al SPP, aflat în misiune pe aeroport, pentru a asigura protecția președintelui Klaus Iohannis.

Vezi și EXCLUSIV Viața copiilor, pusă în pericol! Protecția Consumatorilor acuză Poliția: ‘Nu am primit niciun feed-back’

Mare atenție! Ce se întâmplă cu contractele de leasing

Atenție! Riscați amenzi uriașe dacă nu respectați asta

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare