politia romana se face de ras 298393

Detalii bombă- Cui dă Poliția mii de euro lunar

Dezvăluirile Naționaldin 16 octombrie privind sistarea totală a lucrărilor începute încă din anul 2008 la consolidarea și modernizarea sediului central al Poliției Capitalei de pe Calea Victoriei, au scos la iveală și alte informații.

Potrivit informațiilor oferite de aceștia, Ministerul de Interne plătește chirii uriașe pentru găzduirea a diverse structuri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în timp ce sediul acesteia din Centrul Capitalei a ajuns o adevărată ruină.

Mai mult chiar, sunt informații potrivit cărora pentru unele sedii închiriate se plătesc și câte aproximativ 50.000 de euro lunar, astfel că în ultimii ani în total s-ar fi strâns deja câteva milioane bune de euro aruncate pe chirii, bani cu care nu doar că s-ar fi finalizat ”consolidarea istorică” de pe Calea Victoriei, dar aproape că s-ar fi construit și alte clădiri noi.

Însă adevărata ”bombă” care poate dinamita Poliția Română și Ministerul Afacerilor Interne deopotrivă este reprezentată de o notă contrainformativă prin care se avertizează despre vulnerabilitatea ”oazei de offshore-uri” în care pare să fi fost prinse și unele dintre chiriile structurilor Poliției Capitalei

Vezi și:

Vești bune pentru români- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare

Veste uriașă- Mai mulți bani pentru o categorie de angajați

Atenție! Această taxă auto a fost adoptată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare