sursa foto:  realitateaoltului.ro

Detalii despre averea comisarului ‘executat’ de urgență de la șefia Poliției Capitalei, pentru că a luat mită! Nu are casă și nici mașină

Astăzi Poliția Capitalei a dezvăluit că șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, comisarul-șef Gabriel Necșulescu, a fost destituit.

Gabriel Necșulescu apare ca inculpat într-un dosar aflat la DNA, comisarul-șef fiind acuzat că ar luat mită 10.000 de euro, după cum scriam AICI.

Bugetul.ro a verificat ultima declarație de avere completată de Necșulescu, iar, conform documentului, acesta nu deține nici casă și nici mașină.

Comisarul-șef are doar un teren intravilan-agricol de 2.000 mp, în Măgurele, dobândit în anul 2008, din care deține 50%.

Totodată, în conturi, Gabriel Necșulescu are 7.500 de euro și 75.000 de lei.

Mai mult, folosindu-se de Legea salarizării și de Ordonanța de Urgență nr. 1/2020, comisarul-șef nu și-a făcut publice încasările pe anul 2019.

Vezi și EXCLUSIV Blat între PSD și PNL? Cabinetul Orban își asumă secretizarea făcută de Guvernul PSD! Șefii din Poliție își ascundeau salariul și în ‘era Dăncilă’

Comunicatul emis azi de Poliția Capitalei

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem precizarea că șeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a fost pus la dispoziție, în cadrul unei subunități de poliție, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat.

Reiterăm faptul că Direcția Generală de Poliție a Municipiului București nu tolerează abaterile de la jurământul depus, de la Statutul Polițistului și de la legile în vigoare”, a anunțat, sâmbătă Poliția Capitalei, într-un comunicat remis Bugetul.ro.

Vezi și

Doctorul Monica Pop, dezvăluire pe tema coronavirus: Uite-așa oamenii au murit. Pot să dau exemple chiar acum

Jocurile de putere ale partidelor și sistemului pentru conducerea Curții de Conturi

Veste mare! Va fi acordat un nou tip de tichete- Cine va beneficia de ele

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare