sursa foto:  youtube.com

Dezvăluire cu greutate! FBI, descindere la ‘Perla’ lui Sebastian Ghiță!

O dezvăluire-bombă făcută de presa din România! Sebastian Ghiță, mogulul fugar, s-ar fi implicat în campania din Statele Unite ale Americii.

În aceste condiții, FBI-ul ar fi descins la „Perla” lui Ghiță, compania ASESOFT, informează publicația Național.

Este vorba despre o operațiune desfășurată în cel mai mare secret și prin care FBI a conficat serverele companiei ASESOFT ! Existând suspiciuni rezonabile, după cum susțin sursele noastre, că ASESOFT, ”perla” imperiului IT dezvoltat de Sebastian Ghiță la umbra contractelor cu statul ar fi fost implicată în campania electorală ”murdară” din Statele Unite ale Americii. Și este clar că aici nu mai vorbim doar de eventuale zvonuri, bârfe sau piste false, din moment ce agenții FBI au recurs la un asemenea gest fără precedent!, scrie sursa citată.

Iar șocul este unul cu atât mai mare cu cât până acum, nicio autoritate a statului, indiferent de cine s-a perindat la putere, nu a îndrăznit să ducă la ”next level” ancheta declanșată în urmă cu peste patru ani cu privire la ”fuga controlată” din România a lui Sebastian Ghiță. În timp ce era pus sub control judiciar! De asemenea, nici măcar acum nu se îndrăznește să i se taie robinetul cu cash prin care i se pompează bună parte a sumelor uriașe derulate de firmele asupra cărora încă păstrează controlul. De la companii IT până la locații nocturne de fițe… Iar decizia Belgradului de a îi acorda o o formă ”all inclusive” de protecție ”fugarului” Ghiță nu făcuse decât să legendeze și mai mult intangibilitatea acestuia în fața legii din România. Ceea ce poate fi și în continuare tot la fel de adevărat! Însă cu totul altfel stau lucrurile când vine vorba de legea americană! Astfel că acum, după ce FBI-ul a confiscat serverele ASESOFT este foarte posibil să se împlinească și minunea extrădării lui Sebastian Ghiță din Serbia. Dar nu în România, ci direct în Statele Unite ale Americii!”, mai scriu jurnaliștii de la Național.

Vezi și

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare