sursa foto:  rri.ro

Dezvăluire din ședința programată de Klaus Iohannis, la care participă și Ludovic Orban: Nu s-ar mai deschide

Astăzi, de la ora 13:00, președintele Klaus Iohannis a programat o ședință la Palatul Cotroceni, la care i-a convocat pe premierul Ludovic Orban și pe mai mulți miniștri. Antena 3 informează că e posibil ca redeschiderea restaurantelor, prevăzută la 1 iulie, să se amâne.

Discuția vizează teme economice și participă premierul României, Ludovic Orban, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, și șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

Conform unor surse Antena3.ro, președintele și reprezentanții Guvernului discută și despre o posibilă amânare a relaxării prevăzute pentru data de 1 iulie. Una dintre măsurile de relaxare ar fi redeschiderea restaurantelor, dar fiindcă a crescut numărul de cazuri e posibil ca această măsură să nu mai fie aplicată.

Se discută și despre nemulțumirile celor din Horeca și despre măsurile alternative cu care Guvernul trebuie să vină în cazul în care nu se aplică măsura redeschiderii restaurantelor.

Președintele și membrii Guvernului discută și despre pachetul de relansare a economiei, un pachet care vizează fondurile europene. E vorba de 500 de milioane de lei, bani care merg spre infrastructură, spre spitale. Potrivit surselor, guvernanții ar dori ca acești bani să meargă, în special, spre IMM-uri, spre întreprinderile mici și mijlocii.

Vezi și

EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

EXCLUSIV ‘Fantoma’ generalului de informații care a pus bazele Serviciului 112 ‘bântuie’ afacerile cu statul! Contracte pe bandă rulantă cu Poliția de Frontieră

Ieșire uluitoare a lui Andrei Caramitru: ‘Multora le urlă foamea în ei. Schimbă job-ul, ia-ți al doilea job. Lucrează un week-end pe lună’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare