sursa foto:  ziuaconstanta.ro

DIICOT reacționează la solicitarea Bugetul.ro! Acuzațiile aduse lui Gheorghe Dincă, în aer!

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a reacționat la solicitarea Bugetul.ro privind acuzațiile aduse lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

După ce omul de afaceri Remus Rădoi a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că surse din DIICOT i-au spus că Dincă figura în baza de date a procurorilor ca parte dintr-o rețea de proxenenetism, instituția ne-a precizat că „Monstrul” din Caracal „nu a fost cercetat în vreo altă cauză penală aflată pe rolul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism”.

Vezi și EXCLUSIV Șoc total: ‘Gheorghe Dincă figura în baza DIICOT ca unul dintre capii unei rețele de proxenetism’

Mai mult, conform răspunsului primit de la DIICOT, nu doar că Dincă nu a fost cercetat pentru proxenetism, el nu a figurat niciodată în baza de date a procurorilor, până la cazul Caracal.

„Urmare a solicitării dumneavoastră cu nr. de mai sus, formulată în temeiul Legii nr. 544/2001, vă comunicăm faptul că inculpatul Gheorghe Dincă nu a fost cercetat în vreo altă cauză penală aflată pe rolul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism”, a precizat, pentru Bugetul.ro, DIICOT.

Vezi și Fără precedent! Lovitura pe care i-o dă Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis, înainte de alegeri

Vești pentru mii de români! Ce se întâmplă cu tichetele de masă

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul Caracal: ‘Nu poate fi declanșată procedura specifică de verificare’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare