sursa foto:  romaniatv.net

Vești pentru mii de români! Ce se întâmplă cu tichetele de masă

Vești mari pentru mii de salariați din România! Potrivit unui proiect lege, care se află pe ordinea de zi în ședința Senatului de mâine, valoarea tichetelor de masă vor suferi o majorare.

 

Un proiect legislativ propus pentru adoptare la Senat și aflat pe ordinea de zi în ședința de mâine a Camerei prevede majorarea valorii tichetului de masă la 20 de lei. În prezent, suma maximală a unui tichet de masă este de 15,18 lei. Pentru a putea intra în vigoare, propunerea legislativă trebuie aprobată nu doar de Senat, ci și de Camera Deputaților și publicată în Monitorul Oficial.

În expunerea de motive, cei care au propus proiectul argumentează că tichetul pe care îl primesc acum angajații nu are o valoare suficientă pentru a putea acoperi costurile unei mese. „Valoarea actuală a unui tichet de masă de 15,18 lei (înainte de impozitare) nu este suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz, în condițiile în care valoarea medie a unei mese de prânz este de 21,40 de lei”, spun inițiatorii proiectului, informează avocatnet.ro

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul Caracal: ‘Nu poate fi declanșată procedura specifică de verificare’

EXCLUSIV Lovitură pentru Dumitru Coarnă și polițiști! Semnalul care răstoarnă planurile șefului SNPPC

EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare