sursa foto:  epochtimes-romania.com

Din brațele lui Liviu Dragnea, azi e șefă sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR! ‘E o colegă extrem de muncitoare’

Fost senator PSD, trecut ulterior în barca PNL, Roxana Pațurcă a fost numită șefă al Inspectoratului Școlar Călărași la comanda Guvernului Cîțu. 

În perioada în care Liviu Dragnea era la butoanele PSD, Pațurcă a fost președinte executiv al organizației social-democrate din Călărași.

Acum, Roxana Pațurcă fost numită de ministrul Educației în postul de inspector școlar general al ISJ Călărași, potrivit unei note trimisă către școlile din județ, informează edupedu.ro.

Pațurcă a fost dată afară din PSD pe 1 septembrie 2020, după ce nu s-a prezentat, împreună cu trei colegi de partid, la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. La scurt timp aceasta a fost primită în PNL.

„O colegă muncitoare”

Daniel Fenechiu, senator PNL, declara în toamna anului trecut, în momentul în care Pațurcă a trecut la PNL, că aceasta e o colegă muncitoare.

Roxana Paţurcă este o colegă senator pe care noi am încercat să o aducem în PNL de vreo doi ani, fără o legătură cu evenimentele recente”, declara Fenechiu, conform epochtimes-romania.com.

Vezi și

SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Veste importantă pentru români! Ce se întâmplă cu pensia anticipată de la 1 septembrie

EXCLUSIV Bătaie pe funcțiile din Guvernul Cîțu! USR-PLUS-iștii se autopropun pentru ocuparea unor poziții-cheie!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare