sursa foto:  max-media.ro

Din ce motiv a fost ucis șeful de post din Vișeu de Jos? Versiunea „dinte pentru dinte”!

Miercurea trecută, Gheorghe Nistor, șeful de post din Vișeu de Jos, a fost găsit mort la locul de muncă. Acesta fusese înjunghiat de doi indivizi – frații Aurelian și Marius Ovidiu Tomoioagă, care de altfel au și fost prinși de oamenii legii.

Chiar dacă autorii au fost capturați, motivul crimei rămâne neelucidat până la această oră, frații Tomoioagă nedorind să coopereze cu justiția. O primă ipoteză indică faptul că asasinii au acționat la comandă, iar agentul Nistor ar fi fost ucis pentru a nu divulga informații referitoare la mafia lemnului.

Acum, însă, printre localnici se vorbește de o alta: dinte pentru dinte. În anul 2013, fiul lui Gheorghe Nistor, Mircea Alexandru, a ucis o tânără de 16 ani, prin imprundență.

Conform unor surse apropiate anchetei, a fost luată în calcul și o eventuală legătură existentă  între accidentul mortal produs acum trei ani de Mircea Alexandru Nistor, pe atunci în vârstă de 21 de ani,  și uciderea tatălui său, șeful Postului de Poliție Vișeu de Jos, scrie Libertatea.

Vezi și Ipoteză terifiantă! De ce a fost omorât șeful de post din Vișeul de Jos

În luna noiembrie a anului 2013, Mircea Alexandru a pierdut controlul mașinii în timp ce se deplasa pe DN 18, autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un stâlp. Rezultatul? O fată de 16 ani a murit zdrobită, iar un bărbat de 30 de ani a fost grav rănit.

Mircea Alexandru Nistor se întorcea împreună cu prietenii săi de la o petrecere, în momentul comiterii accidentului. El s-a ales cu un dosar pentru ucidere din culpă și a fost trimis în fața magistraților de la Judecătoria Vișeu de Sus. Familiile victimelor nu au cerut despăgubiri și nici nu au depus plângeri.

„Nu există niciun fel de grad de rudenie între fata care a murit atunci, între cealaltă victimă care a fost rănită grav și cei doi suspecti de crimă. Oricum, nu excludem nici un fel de ipoteză. Multe audieri vor fi reluate pentru a putea stabili dacă cei doi au acționat singuri sau dacă au fost instigați de cineva ca să ucidă. Vom recerceta și locul faptei și vom reface ultimele zile de dinaintea omorului cu ajutorul martorilor și al camerelor de supraveghere din oraș. La crimă știm sigur că au fost doar ei. Ne interesează și dacă mai este cineva în toată această poveste”, au dezvăluit surse judiciare pentru sursa citată.

Vezi și A fost crima perfectă până la un punct! Ce i-a dat de gol pe asasinii șefului de post din Vișeul de Jos

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.