Doctor român stabilit în Suedia: ‘Ne rugăm să ne vină rândul cât mai repede. Invidiez România că are platforma unde te poți înscrie și programa’

Medicul român Laura Ghibu a făcut unele precizări despre situația vaccinării împotriva COVID-19 în Suedia. Autoritățile  de la Stockholm au recunoscut că se confruntă cu o criză sanitară. 

 

La capitolul vaccinare, Suedia a administrat aproximativ 80.000 de doze, de la începutul programului, la sfârşitul lui decembrie.

Laura Ghibu, un medic român stabilit în Suedia, a declarat la Digi24 că ”invidiază România”, pentru că facilitează procesul de vaccinare datorită platformei pe care oamenii se pot programa pentru a fi imunizaţi.

”Invidiez România că are platforma unde te poţi înscrie şi programa, noi nu avem această facilitate, aşteptăm cu sufletul la gură să ne vină rândul. Ne rugăm să ne vină rândul cât mai repede.

Nu e o campanie antivaccin atât de profundă ca în alte ţări. Oamenii vor să se vaccineze. La noi, dorinţa de vaccinare e 100% printre medici, nu înţeleg cum un medic nu poate înţelege datele ştiinţifice şi informaţiile legate de vaccinare”, a declarat, la Digi24, medicul Laura Ghibu.

Citește și:

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare