Donald Trump a trecut la atac, în stilul său caracteristic!

Donald Trump a trecut la acuze, conform stilul său care l-a consacrat, în contextul coronavirus. 

 

Donald Trump a spus că prima abordare a lui Boris Johnson ar fi fost „foarte catastrofică” pentru Marea Britanie, dacă nu ar fi fost schimbată, conform Daily Mail.

Președintele american a sugerat că premierul britanic a încercat să lase coronavirusul „să treacă de la sine”, într-o manevră care ar fi cauzat „o grămadă de decese”.

Criticile lui Trump din conferința de presă ar fi fost o reacție la planul anterior al Marii Britanii, care a urmărit o așa-numită „imunitate de turmă”.

Comentariile americanului ar putea să înrăutățească relațiile dintre Casa Albă și conducerea de la Londra, mai ales fiindcă guvernul britanic a respins ideea că „imunitatea de turmă” a fost vreodată abordarea sa oficială.

„Mulți oameni au spus… o lăsăm să treacă de la sine!”, a spus Donald Trump, în timpul conferinței de două ore jumătate de la Casa Albă.

„Nu trece de la sine. Dacă s-ar întâmpla asta, 2,2 milioane de americani ar muri într-un timp foarte scurt”, a continuat președintele.

„Dacă vă aduceți aminte, ei se gândeau la un concept – cred că este un concept dacă nu te gândești la decese, la o grămadă de decese. La asta se gândeau în Marea Britanie, vă aduceți aminte? Însă, dintr-o dată, au început să meargă în direcția opusă, fiindcă au văzut că lucrurile nu erau bune. S-au aruncat într-o mică problemă”, a mai spus Trump.

 

Vezi și

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Vești pentru pensionari! Violeta Alexandru a făcut un anunț important

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare