sursa foto:  Antena3

Dosar comun pentru Elena Udrea și Liviu Dragnea- Când se va judeca

Emoții pentru Elena Udrea și Liviu Dragnea! Cei doi sunt judecați într-un dosar comun.

Tribunalul Teleorman judecă pe 13 august cererea DNA de redeschidere a părții din dosarul Tel Drum privind asocierea dintre compania de construcţii Tel Drum şi Euroconstruct Trading, firme suspectate că ar avea legături cu Liviu Dragnea şi, respectiv, Elena Udrea.

Pe 6 iunie, procurorii au cerut Înaltei Curţi redeschiderea acestei părți a dosarului, dar solicitarea a ajuns la Tribunalul Teleorman, pentru că la data respectivă Liviu Dragnea nu mai e demnitar, ca urmare a condamnării și arestării lui Dragnea în dosarul angajărilor fictive, potrivti G4Media.

Tribunalul Teleorman a mai respins şi anul trecut cererea DNA de redeschidere a respectivei bucăți de dosar.

Potrivit surselor citate de G4Media.ro, dacă instanţa nu redeschide dosarul, una dintre acuzațiile de fraudă cu fonduri europene aduse lui Liviu Dragnea ar putea să pice.

În dosarul Tel Drum, fostul lider PSD este pus sub acuzare încă din noiembrie 2017 pentru 5 infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat, cu un prejudiciu total estimat la 27 de milioane de euro

Euroconstruct Trading, cealaltă firmă vizată în dosar, este controlată de gruparea de la „Golden Blitz”, apropiată de Traian Băsescu şi Elena Udrea, potrivit G4Media.ro.

Vezi și

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare