sursa foto:  Facebook

Dovadă. Polițistul care s-a luat în coarne cu șefii Poliției Române protestează împotriva Guvernului Cîțu!

Valer Kovacs, vicepreședinte regional al SNPR Decus, protestează împotriva Guvernului Cîțu, ca urmare a deciziei Executivului de a îngheța salariile polițiștilor.

Kovacs a făcut public un proces-verbal prin care demonstrează că a aplicat avertisment scris, nu amendă, unei persoane care a încălcat legea.

Vezi și EXCLUSIV De azi, polițiștii vor da cu preponderență avertismente, în loc de amenzi! Încep acțiunile de protest împotriva Guvernului Cîțu!

Așa cum am promis,
M-am ținut de cuvânt.
Astăzi 11.01.2021,
am aplicat doar
🚔🚔🚔
AVERTISMENTE SCRISE.
Nu vreau să instig lumea să nu respecte legea, vreau doar sa transmit colegilor, să facă exact ca mine, evident, unde se poate.
(unii cer să fie amendați)
Aceasta este forma de protest adoptată de sindicatele din poliție.
Vom renunța la proteste în momentul în care vom fi ascultați.
Cei care ma cunosc știu foarte bine că întotdeauna am fost adeptul avertismentelor, mai bine să faci omul sa înțeleagă că a greșit, decât să îl sancționezi cu amendă.
Cu respect,
Vicepreședinte regional SNPR DECUS,
👮 KOVACS VALER”, este mesajul polițistului.

În mai 2020, Valer Kovacs, agent care a fost dat afară după ce a acuzat că șefii Poliției Române le-au cerut subalternilor un plan de amenzi în perioada stării de urgență, a făcut dezvăluiri incredibile, în exclusivitate pentru Bugetul.ro. Acesta a susținut că a fost dat afară, în timp ce era în concediu medical. Mai mult, în această perioadă, Kovacs, după cum a dezvăluit pentru Bugetul.ro, ar fi fost internat în spital, timp de cinci zile, fiind suspect de coronavirus, ulterior fiindu-i recomandat să stea acasă timp de șapte zile, după cum scriam AICI!

Ulterior, s-a decis că destituirea lui Kovacs a fost abuzivă. Astfel, el a revenit în Poliție, mai întâi în cadrul IPJ Timiș, apoi s-a transferat la Brigada Autostrăzi, structură aflată în subordinea IGPR-ului.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare