sursa foto:  ziuanews.ro

Dragnea Jr nu mai este ”băiatul tatii”: Ce sumă de bani a încasat acesta de la o firmă finanțată de Tel Drum

Fiul lui Liviu Dragnea a renunțat la satutul de ”băiatul tatii”. Acesta își face banii săi proprii. Cum? Cu ajutorul firmelor finanțate de Tel Drum. Deși președintele PSD, Liviu Dragnea, a tot negat legătura sa cu faimoasa companie, acum câteva luni, au fost scoase la iveală afacerile fiului său, Ștefan-Valentin Dragnea, cu respectiva firmă.

Se pare că societățile lui Dragnea junior sunt finanțate de către Tel Drum, care a garantat creditele societăților comerciale deținute de fiul șefului PSD. Una dintre aceste societăți este Zooveg 2010 SA, companie unde Ștefan deține 70% din acțiuni.

Potrivit B1, fiul șefului PSD are la dispoziție, lunar, cam 50.000 de euro, bani obținuți din firmele susținute generos de către Tel Drum. Acum câteva zile, fiul lui Dragnea a încasat aproape o sută de mii de euro dintr-o semnătură, notează prisacariu.ro. Mai precis, în Monitorul Oficial a fost publicată o hotărâre a Zooveg 2010 SA, companie deținută peste 70% de către Valentin Dragnea.

“Din profitul net la 31.12.2016, ramas nerepartizat, in suma de 1.125.114 lei, se va repartiza ca dividende catre actionarul Dragnea Valentin Stefan, suma de 389.550 lei. Diferenta de profit de 735.564 lei ramane nerepartizata, ca rezerva la dispozitia societatii, urmand a se repartiza ulterior”, se arată în hotărâre.

Acum două luni, fiul lui Dragnea a mai încasat circa 80.000 de euro din Zooveg 2010 SA. În medie, deci, cam 50.000 de euro pe lună în conturile lui Valentin.

Zooveg 2010 SA este finanțată în mod direct de către Tel Drum, firma cu acționari secreți legată de Liviu Dragnea, care a încasat jumătate de miliard de euro de la stat.

Citește și: Simona Halep a dezvăluit TOTUL despre noua sa investiție! Ce proiect îi va purta numele

E oficial! Ce cunoscută televiziune din România a fost VÂNDUTĂ – cine a cumpărat-o

Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.