sursa foto:  jurnalistii.ro

Dumitru Coarnă, ieșire dură pe tema înghețării pensiilor și alocațiilor: ‘În momentul în care au venit la Putere, au schimbat paradigma’

Dumitru Coarnă, fost șef al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, în prezent deputat PSD, a lansat un atac dur la adresa Coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR, pe tema înghețării alocațiilor și pensiilor.

În contextul în care Guvernul Cîțu nu a mai majorat pensiile românilor în 2021 și a decis, recent, să amâne creșterea alocațiilor ce urma să aibă loc în luna iulie, Coarnă a criticat dur Executivul.

Dumitru Coarnă susține că majoritatea partidelor au votat creșterea pensiilor și alocațiilor în Parlament, însă, în momentul în care au ajuns la Putere, au schimbat paradigma.

Potrivit fostului lider de sindicat, beneficiarii nu mai înțeleg absolut nimic.

Majoritatea partidelor au votat aceste reglementări, care trebuiau să fie aplicate. În momentul în care au venit la Putere, au schimbat paradigma. 

Beneficiarii nu mai înțeleg absolut nimic. Singurul mesaj pe care îl primesc: doar vorbă multă, politică în exces. Iar factura o plătesc părinții, o plătesc bunicii – toată societatea plătește această factură, în condițiile în care ei spun că n-avem bani.

Vă dau un singur exemplu: 60 de miliarde de euro, împrumutate în ultimele 18 luni în România. Oare nu erau bani și pentru alocații?”, a afirmat, la Realitatea PLUS, Dumitru Coarnă.

Vezi și

Se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! ‘Echipa Barna’ scoate din joc ‘Echipa Cioloș’

Super vești pentru acești români care au fost afectați de pandemie! Vor primi mii de euro

Un nou scandal în Poliția Română! În mandatul lui Lucian Bode, polițiștii sunt folosiți pe post de hamali

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare