sursa foto:  wowbiz.ro

Dumitru Coarnă a ieșit la atac! Ce spune despre un eventual compromis – amenințările polițiștilor

Nemulțumiți de Ordonanța de Urgență privind modificarea Codului Fiscal, polițiștii amenință. Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din România, Dumitru Coarnă, a ieșit la atac.

Oamenii legii amenință cu ample manifestări stradale, potrivit Antena3. Poliţiştii se plâng că, prin aceste schimbări, ar primi în plus la salariu doar 3%, sume care vor fi anulate practic pe parcursul anului de rata inflaţiei.

„Dacă nu se corectează OUG, vom fi pe minus. Soluția este inacceptabilă. Practic, acest 3% sunt câteva procente de aducere în derizoriu. Nu acceptăm această soluție de compromis”, a spus Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițistilor și Personalului Contractual (SNPPC), vineri, la Antena 3.

Vezi și Guvernul se felicită! După Kaufland, un alt GIGANT crește salariile! Cum se numește colosul și pe ce piață activează

Banca Transilvania vine cu INFORMAȚII NOI! E aproape să BATĂ PALMA cu un nume greu de pe piață – ce bancă va DISPĂREA din România

Un GIGANT de pe piața din România a făcut o gaură uriașă în bugetul statului: Acuzații fără precedent în Parlament

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare