sursa foto:  stiripesurse.ro

După cazul Baranga, jurnalista Ioana Ene Dogioiu îl dă în vileag pe șeful Grupului de Comunicare Strategică: ‘Este o persoană fără diplomă de licență’

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu aruncă o adevărată bombă în spațiul public.

După ce s-a aflat că Laurențiu Baranga, cel numit șef la Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor chiar de premierul Ludovic Orban, și-a falsificat diploma de Bacalaureat, Ene Dogioiu mai anunță un fals.

Potrivit celor scrise de Ioana Ene Dogioiu, pe Spotmedia.ro, Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică și consilierul lui Ludovic Orban și-ar fi falsificat diploma de licență.

Dogioiu spune că Manciu nu are diplomă de licență, deși, potrivit CV-ului lui Manciu, acesta ar fi absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA.

Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență”, scrie cunoscuta jurnalistă.

Vezi și

Un fost șef SPP, îndemn pentru români: ‘Să-i alungăm pe lași, veniți la Parascheva, veniți cu toți la Iași!’

EXCLUSIV A apărut primul ‘Baron’ USR! E scandal în partidul condus de Barna (surse)

Mare atenție! Riscați să rămânți fără acest tip de pensie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare