sursa foto:  atitudineadincalarasi.ro

După ce a depus un amendament să elimine obligativitatea purtării măștii pe stradă, AUR vine cu o lovitură pentru partidele politice! Solicită eliminarea finanțării din bani publici

Alianța pentru Unirea Românilor a depus zilele trecute un amendament la legislația actuală, prin care solicită eliminarea obligativității purtării măștii de protecție pe stradă.

Acum, AUR a depus o inițiativă legislativă prin care vrea să elimine complet finanțarea partidelor politice din bani publici.

Ne ținem de cuvânt! Astăzi colegii noștri din Parlament au depus o inițiativă legislativă care ar elimina complet finanțarea partidelor politice din bani publici! Este vorba despre aproximativ 40 milioane de euro, în fiecare an!

Într-o perioadă de austeritate, partidele politice ar trebui să dea un exemplu de solidaritate, renunțând la subvenția primită de la Stat!”, anunță AUR.

Vezi și

ANAF le-a pus gând rău jucătorilor la păcănele, premianților din cultură și celor care încasează venituri în străinătate, din premii sau jocuri de noroc

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Cutremur între ANPC și ANSVSA! Omul pe care Dacian Cioloș a fost forțat să-l destituie, la o zi după ce tot el l-a făcut șef, revine în prim-plan!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare