sursa foto:  gds.ro

După ce a spus că un copil trebuie să știe ‘ce e aia menstruație și spermă’, Iulian Bulai (USR-PLUS) anunță că se va opune proiectului anti-propagandă LGBT, propus de AUR

Referitor la introducerea educației sexuale în școli, Iulian Bulai, deputat USR-PLUS și președintele al Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, a spus că un copil trebuie să știe ce e aia „menstruație, ovule, spermă”.

Astăzi, după ce AUR a anunțat că va iniția un proiect de lege împotriva propagandei homosexuale în grădinițe și în școli, Bulai a declarat că USR-PLUS se va opune respectivei inițiative.

Asistăm la o competiție a urii și a intoleranței din partea unui partid parlamentar care se vrea a fi serios, dar care își ia ca exemple partide extremiste și țări care sunt date la o parte în UE, care sunt marginalizate, pentru că nu înțeleg că trebuie să ne raportăm cu respect și cu demnitate față de toate persoanele, indiferent de orientarea lor, indiferent de apartenența lor etnică sau de orientarea lor sexuală. Asta face AUR acum, ostilizează o categorie socială din România și mai mult, creează o falsă problemă. În România, doar 7% dintre copii au acces la o minimă educație sexuală, care este educația sexuală clasică”, a spus, la RFI, Iulian Bulai, în contextul proiectului anti-LGBT anunțat de AUR.

Vezi și Iulian Bulai, despre educația sexuală: ‘Să știi ce a aia menstruație, ovule, spermă’

Eu cred că noi, ce de la USR PLUS, ne vom opune unor asemenea aberații și ca la referendumul pentru definirea familiei în Constituție, eu cred că USR-ul se va opune și colegii mei din Parlament și cu mine vom vota împotriva acestui proiect. Nu am văzut acest proiect, nu știu dacă este depus, nu am avut o discuție la grupul parlamentar, pentru că este o știre foarte proaspătă și nici nu am discutat cu ceilalți colegi din conducerea partidului, dar sentimentul meu este că ne vom opune unei asemenea inițiative”, a mai spus Bulai.

Anunțul făcut de AUR:

„În urma consultării cu voi, AUR a hotărât să inițieze, în perioada imediat următoare, un pachet legislativ care să protejeze copiii de propaganda gay în grădinițe, școli și mass-media.

Reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex va fi interzisă. Activiştii LGBTQ+ vor fi ținuți departe de școlile și grădinițele din România.

AUR susține familia și valorile creștine”, transmite AUR.

Vezi și AUR vrea să interzică propaganda gay în școli și în grădinițe! Proiect de lege împotriva promovării în rândul minorilor a homosexualității și schimbării de sex

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare