sursa foto:  Facebook

După ce CCR a decis că eliminarea pensiilor speciale este neconstituțională, Rareș Bogdan pregătește o nouă ofensivă: Avem alte soluții

Curtea Constituțională a României a decis, recent, că Legea privind eliminarea pensiilor de serviciu este neconstituțională. 

Rareș Bogdan anunță, însă, că liberalii pregătesc o nouă ofensivă, dezvăluind doar că „avem alte soluții”.

Un exemplu emblematic este legat de anularea pensiilor speciale. Cei care au urmărit știrile sunt la curent cu demersurile pentru anularea lor și realizează că intensitatea luptei este maximă. Știau că nu va fi un război ușor și au înțeles sensul frazei „în 30 de zile de la preluarea guvernării, PNL este obligat să anuleze pensiile speciale”. Ei nu reproșează, ei au încredere și știu că vom găsi o soluție. Sunt românii inteligenți și raționali, care nu pot fi prostiți.

Există, însă, oameni inteligenți care sunt prea obosiți, prea supărați din cauza crizei, aproape depresivi, și nu urmăresc știrile zilnic. Ei își aduc aminte doar de fraza respectivă și întreabă de ce au fost mințiți. Dar nu au fost, căci anularea pensiilor speciale este o normalizare a sistemului, o fărâmă de dreptate. Nu a fost un mesaj politic, ci o acțiune de mare curaj, pe care, să fim cinstiți, nu au avut prea mulți bărbăția să și-o asume.

Lor le explic că n-au fost 30 de zile, ci 64, că legea inițiată de PNL a fost votată în Parlament și atacată la CCR, iar acum, după mizeria de a o considera neconstituțională, avem alte soluții. Acești oameni acceptă argumentele, dar nu uită să spună: „sper, domnule Bogdan, căci v-am votat”. Iar eu continui să le amintesc că nu pentru pensii, ci pentru a trimite la culcare un grup infracțional organizat. Eu fac distincție între un mesaj electoral și o datorie civică a politicienilor – de asta am renunțat la presă, de asta continui să lupt.”, a precizat Rareș Bogdan, într-un editorial pentru EVZ.

Vezi și

Document. Omul uns în funcție de Ludovic Orban, Angajament cu Securitatea!

Mega-veste! Se va acorda un nou tip de tichete

Frații ‘Dedeman’ nu se opresc! Investesc milioane de euro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare