sursa foto:  ziare.com

Efectele pandemiei de coronavirus: Admitere on-line, la facultate!

Președintele Consiliului Rectorilor, Sorin Cîmpeanu, anunță că admiterea la facultate se va da on-line anul acesta.

Potrivit lui Cîmpeanu, până acum, Universitatea București, Universitatea din Cluj și Universitate de Vest au anunțat deja că vor proceda astfel.

Activitățile online sunt reglementate de autorități. Într-un ordin de ministru pentru admiterea în universități. Aici se spune că metodologiile proprii de admitere pot prevedea facilități online pentru înscriere/preînscriere admitere. Este o practică curentă în marile universități din străinătate.

Sunt convins că la admiterea din acest an, cele mai multe universități vor prevedea modalitatea de preînscriere/înscriere online.

Universitățile care vor face acestă practică au anunțat deja public, printre ele se numără Universitatea din Cluj, Universitatea din București, Universitatea de Vest. Noi așteptăm însă hotărârea de guvern pentru cifra de școlarizare.”, a afirmat Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Rectorilor, conform Antena 3.

Vezi și

Deranj mare în serviciile secrete românești! Operațiune fără precedent demarată de spionajul chinez

România se apropie de scenariul 5! Vor fi impuse noi restricții

Lovitură de teatru! Dumitru Coarnă îl acuză pe polițistul din prima linie, care a spus că șeful direct i-a cerut să dea cât mai multe amenzi în perioada stării de urgență, că nu a scris un proces-verbal de 10 ani! Reacția lui Valer Kovacs

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare