sursa foto:  stiripesurse.ro

Eugen Teodorovici, ironie dură: ‘Hai, scoală Iohannis, ridică-te Orban, că dă din coadă câinele impiegatului’

Fostul Ministrul al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a lansat pe pagina sa de Facebook o ironie dură la adresa președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban, după inaugurarea liniei de metrou de la Aeroportul Otopeni.

 

”Hai, scoală Iohannis, ridică-te Orban, trezește-te Bode, că dă din coadă câinele impiegatului❗E semn că trece trenul și … e rost de o filmare pentru țară.
Guvernul PNL și-a mai făcut câteva poze la o așa-zisă probă-test (nici măcar #inaugurare❗) a liniei de cale ferată de la Bucureşti Nord până la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Era bine să se limiteze la poze și să tacă adânc. Dar, de, liberalul nu e #liberal destul, până nu e și #fudul❗
Mai întâi, premierul Orban a declarat plin de entuziasm că ideea acestui proiect s-a născut în mandatul său de ministru al transporturilor (a făcut ceva doar în mintea lui … mică‼️). Și dacă nu era puțin mai răcoare afară, sigur și-ar fi amintit și de celelalte „idei” mai vechi ale sale, de construcția Barajului Vidraru, a Transfăgărășanului sau a hidrocentralei Porțile de fier I⁉️ A venit apoi șeful statului, domnul Iohannis și ne-a zis că n-a fost voiță politică și că de aceea, din 2016 până în 2019, s-a construit atât de puțin din proiect. Ne-a lămurit, totuși, domnul Bode, ceva mai odihnit decât ceilalți doi (pesemne că de la somnul pe bancheta din spate❗) că de fapt linia va fi dată în folosinţă în decembrie🙈
Deci, cum s-ar spune … “sparangheleală” electorală❗
Realitatea #nemascată de Orban și Iohannis este că semnarea contractului de proiectare și construcție a fost în iunie 2019 (deci în mandatul lui Cuc de la PSD – sîc❗) și trebuia să dureze 14 luni cu tot cu proiectare, deci putea fi realizat chiar și de Orban în cele 20 de luni ale mandatul său de ministru al transporturilor, ca să nu mai zic de Iohannis în cei 6 ani … dacă ar fi fost în stare!”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Citește și:

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

Traian Băsescu îl desființează pe Nicușor Dan: Câte am aflat despre el, după ce au apărut înregistrările, mă cutremură

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare