sursa foto:  stirileprotv.ro

Eugen Teodorovici reacționează după publicarea unui document bombă: Nu există reduceri de personal. Avem bani suficienți

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a reacționat dur după ce senatorul USR Vlad Alexandrescu a publicat un document conform căruia PSD-ALDE urmează să facă  reduceri de personal în administrația publică.

Eugen Teodorovici a declarat că nu intenționează să facă reduceri de personal.

”O să dau un răspuns celor care încearcă să insinueze. Orice om încearcă să-și stabilească cheltuielile într-o logică normală. Chiar dacă ai bani, ai niște limite sunt ministere care pot să se adapteze. Cineva încearcă în mod jalnic să dezinformeze, dacă o chetuială poate fi ajustată într-un mod logic de ce să nu facă acest lucru”, a spus Teodorovici.

”Nu există reduceri de personal. Nu se vor face, avem bani suficienți”, a răspuns Eugen Teodorovici unei întrebări privind circulara trimisă.

Iată ce a postat Vlad Alexandrescu pe pagina de Facebook:

”Orlando Teodorovici a trimis tuturor instituțiilor publice din țară, inclusiv instituțiilor de cultură și a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, în mod expres, „reducerea numărului de angajați și/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale”, scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că Teodorovici arată că banii prevăzuți pentru plata salariilor pentru trimestrul al IV-lea sunt insuficienți.

 

 

Vezi și:

SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

Vești uriașe pentru români! O nouă minivacanță de trei zile în iunie

Șocant! Directiva clară primită de gardienii lui Liviu Dragnea de la Rahova

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare