sursa foto:  digi24.ro

EXCLUSIV Achiziție pe repede-înainte a Poliției Române! În plină vară, IGPR și-a cumpărat aparate de aer condiționat

Pe finalul lunii iunie, Inspectoratul General al Poliției Române a cumpărat, prin achiziție directă, 30 de aparate de aer condiționat, pentru sediile sale, conform unui anunț publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), ce a fost verificat de Bugetul.ro. Valoarea achiziției este de 59.100,00 lei – 11.948,08 euro.

Anunțul de cumpărare directă a fost publicat în SEAP la 21 iunie 2021, ora 15:50, iar la 24 iunie, ora 15:33, achiziția a fost finalizată. Câștigătoare a fost firma S.C. ECO ELECTRONICS SHOP S.R.L. 

Vezi și EXCLUSIV Forțele Aeriene Române se revoluționează! Ministrul Vasile Dîncu explică de ce a fost necesară achiziția de avioane F-16: ‘Programul a avut în vedere de la început o etapă de tranziție’

Descrierea achiziției: „Livrarea si montarea a 30 de buc aer conditionat, monosplit, 12000 BTU, inclusiv traseu frigorific mediu de 5 m lungime plus montaj in locatiile din conditiile de livrare”.

Potrivit caietului de sarcini, firma câștigătoare a avut ca termen de livrare „15 zile calendaristice de la data comenzii ferme primită de la beneficiar”.

Perioada de garanție acordată produselor care fac obiectul comenzii va fi de minim 36 de luni, se mai arată în caietul de sarcini al achiziției.

Cum s-au distribuit aparatele de aer condiționat

Conform anunțului publicat în SEAP, verificat de Bugetul.ro, produsele în cauză vor fi livrate și montate de operatorul economic la sediile IGPR situate în:

Șos Ștefan cel Mare, nr 13, sector 2- 15 buc,

Strada Mihai Vodă nr 6 sector 5 -11 buc,

Strada Dominița Anastasia, nr 1, sector 1 -3 buc

Bld George Coșbuc, nr 51-61, sector 5 – 1 buc.

Vezi și Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a explicat, pentru Bugetul.ro, ce diferențe uriașe există între aeronavele MiG-21 LanceR și F-16

Descrierea produselor:

„Echipament de climatizare de la brandul Goldsense , GLSA12T , 12000btu/h, Inverter, Wifi Ready, refrigerant R32 ,Clasa Energetica A++/A+ . Parametri de functionare in regin de racire -15+50 grade Celsius si in regim de incalzire -20+30 grade Celsius. Funcții : răcire, încălzire, ventilație, dezumificare, auto clean , start/stop , timer, ventilație reglabila, flapsurile reglabile atât vertical cât și orizontal ,traseu frigorific. Montaj inclus in limita a 5 metri de traseu frigorific”.

Vezi și Mesajul unui polițist, lider de sindicat: ‘Am fost trădat și abandonat de colegi și chiar de sindicatul în care am crezut’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare